30 mars 2010

Sista seminariet på e-smart

Idag har vi haft vårt sista seminarium, kvar är nu bara avslutningen som är vår årliga e-smartmässa. Känns nästan lite vemodigt att det närmar sig slutet, men samtidigt är jag glad över allt vi har åstadkommit under läsåret.

Idag (några har sitt i morgon) har alla visat upp sina presentationer för varandra och givit och tagit emot feed back. De har bara 10 min var och det kräver att man skalar av och fokuserar på vad man vill ha sagt. Det är lätt att prata i en timme, men jättesvårt att prata i 10 min.

Vi kommer att få se VoiceThread, ClaroRead, Mattefilmer, Google Translate, bilddokumentation i förskolan, SkolportalN, Glogster, PhotoStory, processkrivning i wiki, Twitter, Etherpad, Wallwisher m.m. Det kommer att bli ett kreativt bubbel i mötesrum och korridorer i Nacka stadshus den 15 april. Anmäl dig här om du inte redan gjort det.

Vill rikta ett speciellt tack till "mina" specialpedagoger för er insats under kursen...och för bubblet med de fina orden kring halsen. Tack för den fina gesten!

Ingenting slutar med mässan den 15 april, det är då den riktiga e-smartresan börjar!

1 kommentar:

Unknown sa...

Låter spännande! Tyvärr kan jag nog inte komma, men ska hålla ögonen på er twitterkanal!