17 apr. 2009

Per Axboms fredagsbubbel

Har haft sporadisk kontakt med Per Axbom, webbstrateg på XLENT Consulting Group, genom våra respektive bloggar. På en fråga från honom om han fick göra en telefonintervju med mig, svarade jag käckt:

-"Jajamän, absolut!" eftersom jag tycker att utbyten och nätverkande är himla skoj.

...så igår blev det av. Jag stod med händerna djupt nere i jorden ute på balkongen när han ringde och hade tankarna på helt andra saker än IT... Per ville prata om 1:1, den satsning på bärbara elevdatorer som är på utrullning i Nacka. Du kan lyssna på vårt samtal på http://www.axbom.se/blogg eller
Ladda ned programmet (Ladda ned) från podradio.nu

Helt oredigerat får du här lyssna på när jag fixar i köket, hyssjar på katten och pratar om en uppdaterad skola 2.0. Multitasking är inte bara för digitala infödingar, minsann. =)

Mycket nöje!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Schysst - Kul - Spännande - läser både din och Axboms blogg ofta så i helgen när familjen inte märker det ska jag lyssna på det där bubblet - blir spännande - lätt att datorn tar lite för mycket tid har jag märkt...

Per Falk sa...

Wow, festligt! Jag skall lyssna på dig och katten i helgen! Du har sååå mycket klokt att säga, att det inte skulle förvåna mig om du dyker upp som sommarpratare snart!

Skönt att du tar ett brejk från datorn ibland och sticker ned händerna i myllan...
/Pelle

Sandra Wissting sa...

Svårt att tro ibland, men det finns ett liv utanför skolvärlden. Jag, liksom Fantomen, besöker den ibland. Sommarpratar först och sen blir det Allsång på Skansen och Så ska det låta... Det vore nåt!
Skämt åsido, tack för fina kommentarer!