19 maj 2011

e-smartMeet i Dieselverkstaden, 18 maj 2011

Oj, oj, oj...vilken dag! Alla våra 26 e-smarta pedagoger, från förskoleklass till gymnasiet, visade upp sina e-erövringar inför en publik på ca 170 personer på stora scenen i Dieselverkstaden i Sickla. Det var sista dagen på utbildningen. En examen i TeachMeet-style!
Janne Juopperi från Nacka gymnasium

170 pers lyssnade, noterade och blev inspirerade.

Todays Meet längst bort, presentation i mitten och Twitter till höger. Samt nallen som kom farande om man inte höll tiden. Inger Lison sitter närmast i bild, bakom henne Gunbritt Seffer (konferencier).

Konceptet för dagen fungerade mycket bra och våra kursdeltagare fick både dela med sig och få med sig massor av inspiration till sitt fortsatta arbete.

Följ Twitterflödet från eventet här.
Se vår TodaysMeet här.

e-smart är helt klart ett vinnande koncept! Flera av de pedagoger som gått vår utbildning dyker upp som inspiratörer på konferenser och mässor. Per Falk (@perfal) (Jajamän!), Lotta Bohlin (@lottabo), Jeanette Dierks (@jmamma_m), Maria Rudling (@maria-Rudling) och Daniel Weiland (@danialius) är bara några av alla de som gått e-smart de senaste åren. Det finns egentligen många flera e-smartlärare att nämna som blivit nyfikna på omvärlden och som vågar prova nya metoder. Se bara på årets Framtidens lärande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Allt börjar med en bra lärare!
Birgitta Wollin

Sandra Wissting sa...

Å tack! Bra elever gör jobbet enklare. :)