23 dec. 2008

Ses vi på BETT?

Den 14-17 januari går årets omgång av BETT, världens största ICT-mässa, av stapeln i London. Bland andra kommer e-utvecklarna och vår projektledare för 1:1-satsningen att vara där. Många Nackalärare, bl.a. från min skola, Myrsjöskolan, kommer också att synas i vimlet. Möjligheten att fånga upp intryck och kreera utvecklingsidéer ökar ju med antalet individer som går runt bland stånden, så många ögon och öron på mässan borgar för bra utbyte.

På torsdag kommer jag att mingla på Rektorsakademiens kväll på Sketch och senare på Apple Store. Ska bli intressant att se vad den kvällen kan ge. Är nyfiken på seminarierna, t.ex: 

21.40 Inledning Helena L´Estrade, Rektorsakademien & Ove Lidström Apple
21.50 Cecilia von Schedvin om sin nya roll och vad hon hittills sett som omvärldsbevakare med fokus på IT och lärande i skolan. 
22.00 Elisabeth Hellerström, Commercial Research Executive MTV Networks, Nordic Region. Elisabeth kommer att berätta om trender och attityder till lärande och arbete hos ungdomar ur ett internationellt perspektiv. 
22.15 Fredrik Svensson Rektorsakademien och Leo Qi från Beijing (Kina) berättar om kinesisk utbildning/skola, IT i undervisningen och om Kinas vision om att bli världsledande inom kunskapsutveckling och forskning.

See you at BETT?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skoj att få träffas i London också! Kanske lite längre tid den här gången. :-)
Kolla in http://www.koko.uk.com (Ligger i Camden town, London) och lyssna på http://www.myspace.com/redlightcompany. De spelar på fredagen den 16/1. Kan det vara nåt att dra ihop ett gäng och gå dit?

Sandra Wissting sa...

Ja, det lät ju rätt ok faktiskt! Kan tänka mig att gå dit, ska bara kolla vad de andra tänker om kvällen först. Tror det är enda kvällen vi inte har nåt evenemang, så jag måste lägga en liten brasklapp...